Політика компанії

Політика конфіденційності

Інтернет-магазин «4MAX» приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх користувачів. Наші відвідувачі можуть переглядати сторінки сайту, не повідомляючи своїх персональних даних.

Тільки коли ви робите замовлення на купівлю товару, ми просимо надати ваш номер телефону та електронну адресу. Це необхідно для того, щоб ми могли зв'язатися з вами для узгодження деталей доставки.

Ми захищаємо конфіденційність ваших персональних даних та не передаємо їх третім особам.

 

1. Загальні положення

1.1. Наша політика конфіденційності визначає порядок отримання, зберігання, обробки та використання персональних даних користувача. Цю інформацію Користувач надає при оформленні замовлення в нашому інтернет-магазині і при створенні облікового запису на сайті.

1.2. Конфіденційність наданої інформації — обов'язкова умова для отримання магазином доступу до персональних даних користувача.

1.3. Користуючись послугами інтернет-магазину «4MAX», Користувач погоджується з Політикою конфіденційності. Він дає право адміністрації сайту одержувати, зберігати, обробляти і використовувати його персональні дані на умовах цієї Політики конфіденційності, а також згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

1.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність інформації, наданої Користувачем.

 

2. Персональні дані

2.1. Інтернет-магазин «4MAX» збирає, зберігає, обробляє та використовує тільки ті персональні дані користувачів, які необхідні для надання послуг з продажу та доставки замовлених товарів. Це — ім'я, прізвище, контактний телефон, адреса електронної пошти, адреса доставки. Інша інформація може бути надана користувачем на його розсуд.

2.2. Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин «4MAX» має право передавати персональні дані кур'єрським службам — виключно з метою виконання замовлення і доставки товару.

2.3. Ми не передаємо вашу особисту інформацію третім особам, крім випадків, прописаних в Законі України «Про захист персональних даних».

2.4. Адміністрація сайту приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних Користувача від несанкціонованого доступу, знищення, блокування, копіювання, поширення конфіденційної інформації, а також інших неправомірних дій третіх осіб.

 

3. Зміна політики конфіденційності

3.1. Інтернет-магазин «4MAX» залишає за собою право змінити умови Політики конфіденційності. У такому разі текст цього документа буде оновлено. Будь ласка, періодично переглядайте дані умови.

 

4. Запитання та пропозиції

4.1. Якщо у вас виникнуть питання чи пропозиції щодо нашої Політики конфіденційності, будь ласка, надсилайте їх в службу підтримки інтернет-магазину «4MAX» за адресою електронної пошти 4max.ua@gmail.com.